Aziatische duo-behandeling in onze schoonheidssalon

Wilt u graag een ontspannende duo-behandeling in een schoonheidssalon boeken? Kies dan voor de heerlijke Aziatische schoonheidsbehandeling van ZZ Beauty Support in Breda. In onze salon zorgen wij ervoor dat u samen met uw partner, vriend of vriendin helemaal tot rust komt. Wanneer u voor een duo-behandeling langskomt in onze schoonheidssalon, bieden we u bovendien een complete en zorgeloze service aan.

Duo-behandeling in onze schoonheidssalon: de Aziatische methoden

Laat u samen met iemand, bijvoorbeeld met uw partner of vriend(in) verrassen door de Aziatische duo-behandeling in onze schoonheidssalon en ga met een fris en opgeladen gevoel naar huis. De massagetechnieken en producten die in Azië worden gebruikt, in combinatie met de rustgevende Aziatische sfeer die wij creëren, zijn ideaal om aan het dagelijkse leven te ontsnappen. Wanneer u kiest voor de duo-behandeling in onze schoonheidssalon, verwelkomen we u eerst met een kopje koffie of thee. Vervolgens vindt de behandeling plaats in een ruimte waar u met z’n tweeën ligt en waar twee van onze medewerkers de behandeling uitvoeren.

Kies een passende behandeling voor uzelf of voor jullie samen

Naast de Aziatische schoonheidsbehandeling, kunt u bij ZZ Beauty Support in Breda ook kiezen uit vele andere behandelingen. Denkt u bijvoorbeeld aan een gezichtsbehandeling en een bindweefselmassage. Heeft u vragen over onze schoonheidsbehandelingen en massages? Stuur dan gerust een WhatsApp-bericht naar 06 111 23 975, bel naar 076 750 68 36 of stuur een e-mail naar naar info@zzbeautysupport.nl.

Menu