ONTHAREN MET IPL

IPL – impuls flits licht Bent U de tijdelijke en vaak pijnlijke oplossingen
zoals epileren, harsbehandelingen of scheren óók zat? Maak gebruik van
de allernieuwste technologie voor definitief ontharen met IPL + s,PTF voor langdurig resultaat! (s,PTF is de allerlaatste ontwikkeling, een speciaal geselecteerd lichtspectrum van het IPL).

ZO WERKT HET
s,PTF licht is een sterke lichtbundel met een specifieke golflengte. De energie van deze lichtbundel dringt via een lens door van epidermis naar dermis in de huid en wordt selectief geabsorbeerd door het pigment van het haar wat een fotothermaal effect veroorzaakt. De haren worden slechts een fractie van een seconde blootgesteld aan het flitslicht, waarbij alle haartjes in een gebied van maar liefst 3cm2 geraakt worden. De behandeling is niet pijnlijk.

Na een aantal behandelingen wordt 80% van de haren verwijdert. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van verschillende factoren zoals huidtype en haarsoort.

HUIDVERJONGING MET IPL
Een speciaal spectrum van het IPL activeert de huid om nieuwe vezels en collageen te produceren, waardoor deze strakker en elastischer wordt. Tegelijkertijd stimuleert de fotothermale functie van PTF de microcirculatie in de bloedvaten met als effect het verminderen van rimpels en het verkleinen van de poriën. De huid is strakker en ziet er stralend uit. Deze behandeling is een aanrader vooral bij een huid met duidelijk zichtbare tekenen van verslapping.

Een speciaal behandel plan in een kuur arrangement, plus anti age produc-ten voor thuis gebruik doen wonderen met uw huid. U mag de behandeling met “Miracle Light” niet missen!

Duur: 60 minuten Prijs: 65 euro
Kuur: 3 behandelingen Prijs: 180 euro

 
ONTHAREN MET IPL
Bikini + schaamstreek 55 euro