Verwenarrangement voor zwangere vrouwen in Breda

Bent u op zoek naar een perfect verwenarrangement voor zwangere vrouwen in Breda? De zwangerschap behoort tot de mooiste momenten in het leven van een vrouw, maar de lichamelijke veranderingen in de hormoonhuishouding kunnen voor ongemak zorgen. Een zwangerschapsmassage bij onze salon in Breda kan in deze tijd een oplossing zijn en voor verlichting zorgen.

Informeer naar de mogelijkheid van een verwenarrangement voor zwangere vrouwen

Een verwenarrangement in de vorm van bijvoorbeeld een massage of gezichtsbehandeling is heerlijk voor zwangere vrouwen. Zwangerschapsmassage wordt echter wel aangeraden vanaf 12 weken tot u zich goed voelt. Heeft u een hoge bloeddruk? Geef het aan en overleg het eerst met uw verloskundige. De laatste 10 weken van de zwangerschap wordt de massage in overleg gedaan en alleen in geval van contra-indicaties.

De voordelen van een zwangerschapsmassage in onze salon in Breda

De zwangerschapsmassage maakt, samen met verschillende andere behandelingen voor zwangere vrouwen, deel uit van het verwenarrangement van ZZ Beauty Support in Breda. Een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage met een zeer zachte massagevorm van subtiele strijkingen en knedingen. Deze massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen verminderen die de zwangere vrouw ervaart. De massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich hierdoor herstellen en u kunt zich volledig ontspannen.

Zwangerschapsarrangement BRONS

 1. Zwangerschapsmassage
 2. Wellness Pedicure

De wellness pedicure bestaat uit:

 1. Fruitzuur peeling/ pakking
 2. Eelt verwijderen
 3. Nagels verzorgen
 4. Massage voor de voeten
 5. Nagels lakken met transparante nagellak

Duur: 90 min
Prijs: €110,- p.p.

Zwangerschapsarrangement ZILVER

 1. Zwangerschapsmassage van 60 minuten
 2. Gezichtsbehandeling gericht op ontspanning

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

 1. Reiniging
 2. Epileren
 3. Masker
 4. Massage
 5. Dagverzorging

Duur: 120 min
Prijs: €120,- p.p.

Zwangerschapsarrangement GOUD

 1. Zwangerschapsmassage van 60 minuten
 2. Gezichtsbehandeling gericht op ontspanning
 3. Wellness pedicure

De wellness pedicure bestaat uit:

 1. Fruitzuur peeling/ pakking
 2. Eelt verwijderen
 3. Nagels verzorgen
 4. Nagels lakken met met transparante nagellak

Duur: 120 min
Prijs: €140,- p.p.

Kom samen met je partner voor een duo arrangement

Geef een verwenarrangement voor zwangere vrouwen cadeau

Bij een zwangerschapsmassage en verwenarrangement voor zwangere vrouwen in onze salon in Breda worden uitsluitend onze interne cadeaubonnen geaccepteerd. Bestel een cadeaubon in onze webshop en geef een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling cadeau! De cadeaubon wordt geleverd in een luxe verpakking: leuk om te geven én om te krijgen. Heeft u vragen? Stuur dan een WhatsAppbericht naar 06 111 23 975, bel ons op 076 750 68 36 of stuur een e-mail naar info@zzbeautysupport.nl.

Menu