De behandelingen:

Gezichtsbehandeling Breda

Voor een weldadige gezichtsbehandeling kunt u het beste terecht bij ZZ Beauty Support in Breda. Voelt uw gezicht futloos aan? Of wilt u dat die rimpels wat minder zichtbaar zijn? Kies voor een ontspannende behandeling in de kundige handen van onze huidexperts. Elke huid heeft zo nu en dan een oppepper nodig!

Kies uit een aanvullende gezichtsbehandeling bij de schoonheidssalon in Breda

Naast de vaste onderdelen van de ‘mooie huid’-behandeling, kunt u altijd nog kiezen voor extra treatments, bovenop deze behandeling. Zo maakt u uw ervaring geheel naar wens. U kunt kiezen uit:

  • Wenkbrauwen verven – (Extra prijs: € 10,-, alleen als onderdeel van een behandeling)
  • Liftende anti-agebehandeling met een speciale bril voor de oogzone – Duur: +/-15 min – (Extra prijs: € 50,-)

De liftende anti-agebehandeling helpt tegen vermoeiende ogen, verbetert zicht, zorgt voor ontspanning en een liftend effect en is heel goed voor mensen die veel achter de computer werken.

Gezichtsbehandelingen voor mannen bij ZZ Beauty Support in Breda

Ook mannen zijn bij ons welkom! Weldadige massages van gezicht, hals en nek zijn pure ontspanning. De vochtherstellende crème en het verkoelende gelmasker zorgen voor nieuwe energie en zijn echte oppeppers. Ook wordt de huid gehydrateerd en de rimpels worden verzacht. Daarnaast is de mannenhuid dikker, produceert deze meer talg en wordt deze door de dagelijkse scheerbeurt zwaar belast en raakt daardoor soms geïrriteerd.

Deze behandeling kan dit probleem verhelpen. Een aanvullende rug/nek/hoofd massage ervaren de meeste klanten als zeer ontspannend. Een dergelijke behandeling kost € 70,- en duurt 60 minuten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een behandeling van 90 minuten voor € 95,-.

Bekijk de verschillende behandelingen en boek!

Heeft u interesse in een gezichtsbehandeling bij ZZ Beauty Support in Breda en bent u benieuwd welke behandeling de beste voor u is? Bekijk dan op uw gemak de verschillende soorten huidverbeterende behandelingen. U kunt bij ons ook gemakkelijk uw eigen afspraak online inplannen. Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld voor Aziatische duo-behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 111 23 975, door te bellen naar 076 750 68 36 of door een e-mail te sturen naar info@zzbeautysupport.nl.

Menu