Massage Breda

 ONTSPANNENDE MASSAGE

 

Is de ideale behandeling om uw lichaam van stress te ontdoen en te zuiveren. Het is altijd een fijn en mooi moment alleen voor je zelf. Smeltende warme olie, exotische geuren, zachte aanrakingen en muziek laten u de zorgen van alledag vergeten. Massage werkt uitstekend om onze biologische accu op te laden, het lichaam op en top te verzorgen en één van de makkelijkste methoden om gezond te blijven. Door de spanningen en stress van alledag staat het lichaam constant onder druk, en dit verzwakt het zenuwstelsel en beïnvloedt de lichaamsvoch-ten. Door regelmatige massage krijgen de nek- en rugspieren een juiste tonus en u voelt kilo’s span-ningen van uw schouders weg glijden, de pijnlijke rug voelt weer prettig aan. Direct na de massage mag u even blijven liggen om naar muziek te luisteren of lekker weg dromen. Dat zijn kostbare minuten die de meeste klanten als heel erg aangenaam ervaren.

Duur: 30 min Prijs: 30 euro
Duur: 60 min Prijs: 55 euro

http://www.duo-massages.nl/
 
 KRUIDEN STEMPEL MASSAGE

 

Als aan de massage, kruiden en aroma, samen met de weldoende warmte toegevoegd wordt, is het gegarandeerd genieten. Spanningen worden minder en de huid krijgt een zuiveringsbehande-ling. De heerlijke geur, de warmte in samenspel met de rustgevende klanken van natuurmuziek begeleiden u in een droomwereld van geborgenheid. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15%. De warmte van kruidenstempel massage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindproducten van onze stofwisseling die met deze warmte sneller afgevoerd worden. Kruidenstempel massage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans. Tijd om weg te dromen, te ontspannen en tanken van nieuwe energie.

 • 30 min rug, schouders en nekmassage
 • 15 min hoofdmassage
 • 15 min voetmassage
 • 15 min kruiden stempels

Duur: 75 min Prijs: 67 euro

 
 HOT STONEMASSAGE

 

Heeft als doel om weer kracht en energie in het lichaam terug te brengen. Dit is vooral prettig als je veel aan je hoofd hebt en het contact met je lichaam bent kwijtgeraakt. De stenen zijn lavastenen met een hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte lang vasthouden. Door het hoge ijzergehalte hebben de stenen een sterke magnetische kracht die vernieuwde energie geeft aan het lichaam. De combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) helpt afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften. Na de massage ben je nog lang lekker warm van binnen. Het voelt heerlijk aan. Er ontstaat een diepe ontspanning.

 • 30 min rug, schouders en nekmassage
 • 15 min hoofdmassage
 • 15 min voetmassage
 • 15 min hotstone pakking

Duur: 75 min Prijs: 60 euro

 

 ZWANGERSCHAPSMASSAGE

 

Dit is een bijzondere massage die kan niet alleen lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die de zwangere vrouw ervaart verminderen. Dit kan onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn, of de aanstaande moeder zit gewoon niet lekker in haar vel. Een massage maakt de spieren soepeler, de adem-haling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden. Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap en zorgt voor minder rugpijn, minder aan-maak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. Ook blijkt het percentage vroeggeboortes kleiner te zijn.

Duur: 60 min Prijs: 55 euro

 
 CHI MACHINE MASSAGE

 

De techniek is al enkele duizenden jaren oud: kinesisten en massagetherapeuten doen het nogal eens om hun cliënten los te maken, op te warmen…, het schudden met de enkels. Dit wordt nu overgenomen door de chi machine.

Functies van Chi-massage:

 1. Zuurstofverrijking van het lichaam
 2. Elimineert vermoeidheid/ verbetert slaapstoornissen
 3. Verhoogt Metabolisme; vermindering van vet
 4. Voorkomen van hart-en vaatziekten
 5. Verhoogt het immuunsysteem
 6. Verbetert de bloedcirculatie

Inhoud behandeling: 

 • 30 min rug, schouders en nekmassage
 • 15 min hoofd- OF voetmassage
 • 15 min chi – machine

Duur: 60 min Prijs: 50 euro