1. Home
  2. Behandelingen
  3. Massage | Acties

Een massage in Breda

Voor een heerlijke massage kunt u terecht in onze massagesalon in Breda, gelegen in De Heuvel. We bieden verschillende soorten massages aan, die de spanningen van het dagelijks leven wegnemen. Zo boekt u in onze salon in Breda een heerlijke rugmassage of ontspanningsmassage. Ga liggen en laat de bewegingen, muziek en atmosfeer u meenemen naar een rustigere plek.

Heb jij weleens nagedacht hoe leuk het is om samen massage te beleven? Of als cadeau te geven? Hier kunt u uw bon voor schoonheidsbehandeling bestellen of geef een wellness cadeaubon voor 2 in Breda. Creëer quality time voor 2.

Laad uzelf helemaal op met een ontspannende massage bij onze massagesalon in Breda

Een ontspanningsmassage en rugmassage in onze schoonheidssalon in Breda is de ideale behandeling om uw lichaam van stress te ontdoen en te zuiveren. Het is daarnaast een fijn moment voor uzelf. Smeltende warme olie, exotische geuren, zachte aanrakingen en muziek laten u de zorgen van de dag vergeten. Een massage werkt uitstekend om onze biologische accu op te laden en het lichaam op en top te verzorgen. Het is bovendien een van de makkelijkste methoden om gezond te blijven. Door de spanningen en stress van alledag staat het lichaam constant onder druk. Dit verzwakt het zenuwstelsel en beïnvloedt de lichaamsvochten. Door een regelmatige rugmassage in onze massagesalon in Breda krijgen de nek- en rugspieren een comfortabele spierspanning en voelt u kilo’s spanningen van uw schouders wegglijden. Zo voelt de pijnlijke rug weer prettig aan. Direct na de massage mag u even blijven liggen om naar rustgevende muziek te luisteren of lekker wegdromen. Dat zijn kostbare minuten die de meeste klanten als erg aangenaam ervaren.

Massage Breda

Verschillende soorten zwangerschapsarrangementen

Bij ZZ Beauty Support bieden we ook verschillende soorten zwangerschapsarrangementen aan. Hiermee kunt u heerlijk tot rust komen in deze prachtige, maar veeleisende periode. Zo kunt u kiezen voor een verwenarrangement voor zwangere vrouwen, bestaande uit een massage en pedicure of een massage in combinatie met een gezichtsbehandeling. Bekijk de verschillende arrangementen en kom volledig tot rust.

Vraag meer informatie aan over onze massages

Wilt u meer weten over een ontspanningsmassage of rugmassage in onze salon in Breda? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een WhatsAppbericht naar 06 111 23 975, bel ons op 076 750 68 36 of stuur een e-mail naar info@zzbeautysupport.nl. U kunt ook direct online een afspraak maken. We zien u graag verschijnen voor een heerlijke massage van de rug of ontspanningsmassage in onze massagesalon in Breda, in De Heuvel!

Menu