Van een massage genieten in Breda

Voor een heerlijke massage kunt u zeker terecht in onze massagesalon in Breda, gelegen in de Heuvel. Hier bieden we verschillende soorten massages aan, die de spanningen van het dagelijkse leven wegnemen. Ga liggen en laat de bewegingen, muziek en atmosfeer u meenemen naar een rustigere plek.

Een ontspannende massage bij ons in Breda

Een ontspannende massage is de ideale behandeling om uw lichaam van stress te ontdoen en te zuiveren. Het is altijd een fijn en mooi moment alleen voor uzelf. Smeltende warme olie, exotische geuren, zachte aanrakingen en muziek laten u de zorgen van de dag vergeten. Massage werkt uitstekend om onze biologische accu op te laden, het lichaam op en top te verzorgen en is één van de makkelijkste methoden om gezond te blijven. Door de spanningen en stress van alledag staat het lichaam constant onder druk. Dit verzwakt het zenuwstelsel en beïnvloedt de lichaamsvochten. Door regelmatige massage krijgen de nek- en rugspieren een comfortabele spierspanning en voelt u kilo’s spanningen van uw schouders wegglijden, de pijnlijke rug voelt weer prettig aan. Direct na de massage mag u even blijven liggen om naar rustgevende muziek te luisteren of lekker weg dromen. Dat zijn kostbare minuten die de meeste klanten als heel erg aangenaam ervaren. Ook is het bij ons mogelijk om voor een duo massage te kiezen.

Duur: 60 min
Prijs: 65 euro

Zwangerschapsmassage bij dé massagesalon in Breda

Een zwangerschapsmassage is een bijzondere massage die niet alleen lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap kan verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen vermindert die de zwangere vrouw ervaart. Dit kan onzekerheid, spanningen en angst voor, bijvoorbeeld, de bevalling zijn of het kan zijn dat de aanstaande moeder gewoon niet lekker in haar vel zit. Een massage maakt de spieren soepeler, verdiept de ademhaling en brengt uw hoofd even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden. Uit onderzoek blijkt dat een zwangerschapsmassage onder meer positieve effecten heeft op de slaap, zorgt voor minder rugpijn, minder stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.

Duur: 60 min
Prijs: 65 euro

Verschillende soorten zwangerschapsarrangementen

Bij ZZ Beauty Support bieden we verschillende soorten zwangerschapsarrangementen aan. Hiermee kunt u heerlijk tot rust komen in deze prachtige, maar veeleisende, periode. Zo kunt u kiezen voor een zwangerschapsmassage en pedicure of een zwangerschapsmassage en een beauty gezichtsbehandeling. Bekijk de verschillende arrangementen en kom volledig tot rust.

Menu