1. Home
  2. Behandelingen
  3. Natuurlijke facelift

100% Natuurlijke Facelift Therapy in Breda

Een natuurlijke facelift of metatherapie bij onze salon in Breda is dé oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar (nog) niet toe zijn aan medische ingrepen als botulinetoxine, fillers of plastische chirurgie. Deze 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode is direct zichtbaar. De natuurlijke facelift wordt ook wel metatherapie genoemd en is een vorm van een liftende bindweefselmassage met een microneedling-apparaat dat wij gebruiken bij ZZ Beauty Support in Breda. De behandeling biedt 100% natuurlijke resultaten en is geschikt voor iedere leeftijd. Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale teint: dat zijn de resultaten van deze anti-aging behandeling!

Duur: 90 min

Gelaat: € 130,-

Gelaat, hals en decolleté: € 160,-

De Facelift Alternatief Kuur van 8 behandelingen is inclusief twee verzorgende producten en liftende bindweefselmassage vooraf als cadeau in onze salon in Breda.

Een natuurlijke facelift of metatherapie bij onze salon in Breda is dé oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar (nog) niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botulinetoxine, fillers of plastische chirurgie. Deze 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode is direct zichtbaar. De natuurlijke facelift wordt ook wel metatherapie genoemd en is een vorm van een liftende bindweefselmassage en gezichtsbehandeling met een microneedling-apparaat die wij gebruiken bij ZZ Beauty Support in Breda.

Een natuurlijke facelift met behulp van bindweefselmassage in Breda

De behandeling van de natuurlijke facelift, ook wel metatherapie, in onze salon in Breda verbetert de algehele conditie van de huid. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, de huid verstevigt en krijgt meer elasticiteit. Naast de behandeling van het hele gelaat, decolleté of de hals door middel van metatherapie met bindweefselmassage, kunnen we ook individuele rimpels behandelen in onze salon in Breda. De volgende zaken worden tijdens de zogenoemde ‘Facelift Therapy’ aangepakt:

  • Voorhoofdsrimpels
  • Kraaienpootjes, fronslijnen, lipplooien
  • Versteviging van hals en decolleté
  • Hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken
  • Grove poriën
  • Ongelijkmatige huidstructuur
  • Algehele huidverslapping, verslapte kaaklijn

Vraag meer informatie aan over onze natuurlijke facelift therapy

Wilt u meer informatie over een natuurlijke facelift of metatherapie met bindweefselmassage bij ZZ Beauty Support in Breda? Of heeft u juist interesse in een mesotherapiebehandeling? Neem dan gerust contact met ons op door een WhatsAppbericht te sturen naar 06 111 23 975, door te bellen naar 076 750 68 36 of door een e-mail te sturen naar info@zzbeautysupport.nl. Wilt u direct uw behandeling boeken? Maak dan eenvoudig een afspraak online.

Menu