1. Home
  2. Behandelingen
  3. Mesotherapiebehandeling Breda

Mesotherapiebehandeling in Breda

Voor een mesotherapiebehandeling, een volledig natuurlijke anti-aging methode, verwelkomen wij u graag in onze schoonheidssalon ZZ Beauty Support in Breda, gevestigd in de wijk De Heuvel. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in deze therapie en staan voor u klaar om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Uiteraard brengen we u van tevoren volledig op de hoogte van wat de mesotherapiebehandeling inhoudt wanneer u onze schoonheidssalon in Breda bezoekt. U zult verrast zijn door het resultaat!

Een 100% natuurlijke mesotherapiebehandeling bij onze schoonheidssalon in Breda

Wilt u graag uw huid laten verbeteren? Bij ZZ Beauty Support in Breda hebben we de ervaring opgebouwd om u een volledig natuurlijke mesotherapiebehandeling te geven. Deze is voor iedere leeftijd geschikt en is, vanwege de natuurlijke middelen die worden gebruikt, veilig voor iedereen. Zo maakt deze behandeling botox fillers of een facelift overbodig en geniet u toch van een resultaat dat naar uw wens is. Wij kunnen een mesotherapiebehandeling uitvoeren op uw gelaat, hals en/of decolleté en deze duurt ongeveer 90 minuten.

Maak een afspraak online

Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden bij een mesotherapiebehandeling in onze salon in Breda, bijvoorbeeld over de producten die wij gebruiken. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan heel eenvoudig online. Om uw vragen te stellen, stuurt u een WhatsApp-bericht naar 06 111 23 975, belt u naar 076 750 68 36 of stuurt u een e-mail naar info@zzbeautysupport.nl.

Menu