WELKOM BIJ ZZ BEAUTY SUPPORT!

Beauty Salon ZZ beauty support is een salon die staat voor kwaliteit, eerlijke producten en een persoonlijke benadering. Door het ruime aanbod aan behandelingen kan iedereen bij ons terecht. U bent van harte welkom voor behandelingen voor huidverzorging tot huidverbetering.

We begeleiden u heel graag naar een mooie en gezonde huid die helemaal in balans is.

“GENIETEN VAN ELKE BEHANDELING EN HET MOOISTE UIT UW HUID HALEN… DAT IS WAAR WE NAAR STREVEN!”

OVER ZHANNA

Zhanna is een schoonheidsspecialiste, masseuse, pedicure gediplomeerd door “Esthetica” te Breda, Philyra en TCI instituten. Ook heeft ze verschilende cursussen en specialisaties bij Maria Galland, Neoderma, Janssen, Montibello, Zonnevlecht opleidingen en Cleaneasy gevolgt. Nog steeds bezoekt ze beurzen, congressen en trainingen om haar kennis op het hoogste niveau te houden en de aller nieuwste technieken te leren.

Door haar eerdere muzikale opleiding heeft ze een zeer speciale handenmotoriek ontwikkeld. Daarvoor krijgt ze veel positieve reacties van klanten die al van alles en overal geprobeerd hebben en toch bij haar willen komen voor een speciale antistress massage. Zij werkt met het idee dat een klant, niet alleen voor een verzorgende behandeling komt, maar ook een fijn gevoel krijgt en grenzeloze ontspanning, de perfecte behandeling voor haar en hem.

Bij haar Beauty Salon kunt u terecht voor: gelaatsbehandelingen, microdermabrasie, spa en wellness pedicure, ontspannende massages en pakkingen. Zij nodigt u van harte uit voor een persoonlijke beautytherapie.

Menu