1. Home
  2. Behandelingen
  3. Acnebehandeling Breda

Acnebehandeling in Breda

Voor een acnebehandeling kunt u terecht bij ZZ Beauty Support in Breda. De behandeling van acne is een van onze specialisaties. U bent bij ons dan ook verzekerd van een professionele behandeling door ervaren schoonheidsspecialisten. Met onze schoonheidsbehandelingen begeleiden we u naar een mooie en gezonde huid die helemaal in balans is.

Van intakegesprek tot huidadvies: een volledige acnebehandeling in onze salon in Breda

Wanneer u in onze salon in Breda langskomt voor een acnebehandeling, nemen we ruim de tijd voor u en uw vragen. Zo starten we met een intakegesprek om u wensen te bespreken. Vervolgens maken we een huidanalyse, eventueel met een scinscanner. Wanneer we met de daadwerkelijke behandeling beginnen, starten we met een peeling. Deze peeling is op basis van fruitzuur om de huid te verdunnen. Hierna volgt een dieptereiniging op verschillende manieren, speciaal voor een acnehuid. Vervolgens krijgt u een detox-masker en een massage naar keuze. Daarna volgt er nog een hydraterend masker om de huid te herstellen. We eindigen de beautybehandeling met advies over producten die u thuis kunt gebruiken.

Plan uw afspraak direct in

Wilt u direct een afspraak maken voor een acnebehandeling in onze salon in Breda? Plan uw afspraak dan eenvoudig online in. Voor vragen of advies kunt u ook altijd eerst contact met ons opnemen. Stuur een WhatsAppbericht naar 06 111 23 975, bel ons op 076 750 68 36 of stuur een e-mail naar info@zzbeautysupport.nl.

Menu