1. Home
  2. Behandelingen
  3. Beautybehandeling Breda

Beautybehandeling in Breda

Voor een beautybehandeling in Breda zit u bij ZZ Beauty Support helemaal goed! Wij bieden verschillende behandelingen aan; van huidverzorging en huidverbetering tot nagelbehandelingen. Samen kijken we welke behandeling het meest geschikt is om uw huid op de beste manier te verzorgen, herstellen en in balans te krijgen.

Voor welke beautybehandeling komt u langs in onze salon in Breda?

Op het gebied van huidverbetering bieden we verschillende gezichtsbehandelingen aan. Denk hierbij aan anti-agebehandelingen, peelings, acnebehandelingen en een fruitzuurbehandeling. Ook voor een natuurlijke facelift kunt u bij ons terecht. Tijdens deze behandeling verstevigen we de huid, vervagen we lijntjes en rimpels en maken we de poriƫn fijner. Naast huidverzorging speelt ook ontspanning een grote rol in onze salon. Daarom kunt u voor ontspannende massages en verwenarrangementen voor zwangere vrouwen bij ons terecht. Bekijk ons aanbod voor meer informatie en kies uw favoriete beautybehandeling in onze salon in Breda!

Geef een beautybehandeling cadeau

Wist u dat u ook een beautybehandeling in onze salon in Breda cadeau kunt geven? Bestel een cadeaubon in onze webshop en verras uw vriendin, collega of familielid. Voor vragen of advies neemt u contact met ons op door een WhatsAppbericht te sturen naar 06 111 23 975 of ons te bellen op 076 750 68 36. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@zzbeautysupport.nl.

Menu