NIEUW 100% Natuurlijk Facelift Therapy

100% natuurlijke resultaten, voor iedere leeftijd!

Een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale teint dankzij de anti-aging behandeling van facelift. 100% natuurlijk!

Direct zichtbaar resultaat | Veilige, 100% natuurlijke behandeling | De keuze van beauty instituten wereldwijd | Maakt botox, fillers of facelift overbodig!

Duur: 90 min

Gelaat: €130,-

Gelaat, hals en decolleté €160,-

Facelift Alternatief Kuur 8 behandelingen is incl. 2 verzorgende producten en liftende bindweefselmassage vooraf als cadeau!

Een natuurlijke facelift of metatherapie bij onze salon in Breda is dé oplossing voor mensen die meer willen dan huidverzorging, maar (nog) niet toe zijn aan medische ingrepen zoals botulinetoxine, fillers of plastische chirurgie. Deze 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode is direct zichtbaar. De natuurlijke facelift wordt ook wel metatherapie genoemd en is een vorm van een liftende bindweefselmassage en gezichtsbehandeling met een microneedling-apparaat die wij gebruiken bij ZZ Beauty Support in Breda.

Een natuurlijke facelift met behulp van bindweefselmassage in Breda

De behandeling van de natuurlijke facelift verbetert de algehele conditie van de huid. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. De volgende zaken worden door de zogenoemde ‘Facelift Therapy’ aangepakt:

 • Voorhoofdsrimpels
 • Kraaienpootjes, fronslijnen, lipplooien
 • Versteviging van hals en decolleté
 • Hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken
 • Grove poriën
 • Ongelijkmatige huidstructuur
 • Algehele huidverslapping, verslapte kaaklijn

Kies uw eigen voordeel

Er zijn met betrekking tot metatherapie verschillende mogelijkheden bij ZZ Beauty Support in Breda. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor:

 • Een enkele behandeling van het gelaat – € 130,- per behandeling
 • Een enkele behandeling van het gelaat, de hals en het decolleté – € 160,- per behandeling

U kunt de behandelingen ook per kuur kiezen. Daar zitten verschillende voordelen aan!

 • Een kuur van 4 behandelingen waarbij u elke keer een liftende bindweefselmassage cadeau krijgt ter waarde van € 45,-
 • Een kuur van 8 behandelingen waarbij u elke keer een liftende bindweefselmassage cadeau krijgt ter waarde van € 45,- en u twee verzorgingsproducten mag uitkiezen ter waarde van ongeveer € 100,-.

Mesotherapiebehandeling in Breda

Voor een mesotherapiebehandeling, een volledig natuurlijke anti-aging methode, verwelkomen wij u graag in onze schoonheidssalon ZZ Beauty Support in Breda, gevestigd in de wijk De Heuvel. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in deze therapie en staan voor u klaar om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Uiteraard brengen we u van tevoren volledig op de hoogte van wat de mesotherapiebehandeling inhoudt wanneer u onze schoonheidssalon in Breda bezoekt. U zult verrast zijn door het resultaat!

Heeft u vragen over onze behandelingen?

Bekijk de verschillen die een natuurlijke facelift of metatherapie met bindweefselmassage bij ZZ Beauty Support in Breda maakt. Wij kunnen u altijd deskundig adviseren over de mogelijkheden die we in onze salon bieden op het gebied van anti-aging. Bekijk ook andere behandelingen zoals een duo-gezichtsbehandeling of een rustgevende massage. Neem gerust contact met ons op door een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 111 23 975, door te bellen naar 076 750 68 36 of door een e-mail te sturen naar info@zzbeautysupport.nl.

Menu