NORMALE HUID

HUIDVERJONGING/ RIMPELS

DROGE HUID

GEVOELIGE HUID

ACNE/VETTE HUID

FUTLOZE HUID

Gezichtsbehandeling Breda

Voor een fijne gezichtsbehandeling met het beste resultaat kunt u terecht bij ZZ Beauty Support in Breda. Voelt uw gezicht futloos aan? Of wilt u uw rimpels wat minder zichtbaar maken? Kies voor een ontspannende behandeling van onze ervaren huidexperts. Elke huid heeft zo nu en dan een oppepper nodig en daarom zoeken wij naar de beste gezichtsbehandeling voor uw huid in onze salon in Breda!

De beste gezichtsbehandeling voor uw huid bij onze beautysalon in Breda

Wanneer u bij ZZ Beauty Support in Breda kiest voor een gezichtsbehandeling, zorgen wij ervoor dat u op de beste manier ontspant. Daarnaast bepalen we de juiste behandeling voor uw huidtype. Of dit nu een acnebehandeling, natuurlijke facelift of een mesotherapiebehandeling is, wij begeleiden u naar een mooie en gezonde huid die helemaal in balans is. Daarnaast bieden we extra treatments aan bovenop uw reguliere gezichtsbehandeling. Zo kunt u kiezen voor:

  • Wenkbrauwen verven – Extra prijs: € 10,-, alleen als onderdeel van een behandeling
  • Liftende anti-agebehandeling met Derma-pen en een speciale bril voor de oogzone – Duur: +/-30 min – Extra prijs: € 50,-

De liftende anti-agebehandeling helpt tegen vermoeiende ogen, verbetert zicht, zorgt voor ontspanning en een liftend effect en is heel goed voor mensen die veel achter de computer werken.

Een gezichtsbehandeling voor mannen in onze salon in Breda

Ook mannen zijn welkom in onze salon in Breda voor een gezichtsbehandeling! Geniet van een massage van het gezicht, de hals en de nek en kom even helemaal tot rust. Daarnaast gebruiken we vochtherstellende crèmes en verkoelende gelmaskers die zorgen voor nieuwe energie. Hiermee hydrateren we de huid en verzachten de rimpels. Daarnaast is de mannenhuid dikker, produceert deze meer talg en wordt deze door de dagelijkse scheerbeurt zwaar belast, waardoor deze soms geïrriteerd raakt. Onze gezichtsbehandeling voor mannen kan dit probleem verhelpen. De behandeling kost € 75,- en duurt 60 minuten. ,-.

Bekijk het aanbod en boek de beste gezichtsbehandeling bij ons in Breda!

Heeft u interesse in een gezichtsbehandeling voor mannen of vrouwen bij ZZ Beauty Support in Breda en bent u benieuwd welke behandeling de beste voor u is? Bekijk de verschillende soorten behandelingen en plan direct een gezichtsbehandeling of massage in. Voor vragen kunt u ook eerst contact met ons opnemen. Dit doet u door een WhatsAppbericht te sturen naar 06 111 23 975, te bellen op 076 750 68 36 of een e-mail te sturen naar info@zzbeautysupport.nl.

Menu