1. Home
  2. Behandelingen
  3. Duo Behandeling Schoonheidssalon

Duo-behandeling in onze schoonheidssalon in Breda

Wilt u graag een ontspannende duo-behandeling in een schoonheidssalon boeken? Kies dan voor de heerlijke Aziatische duo-schoonheidsbehandeling of gezichtsbehandeling van ZZ Beauty Support in Breda. In onze salon zorgen wij ervoor dat u samen met uw partner, vriend of vriendin helemaal tot rust komt. U profiteert bij ons van een complete en zorgeloze service.

Duo-behandeling in onze schoonheidssalon: de Aziatische methoden

Laat u samen met uw partner of vriend(in) verrassen door de Aziatische duo-behandeling in onze schoonheidssalon en ga met een fris en opgeladen gevoel weer naar huis. De massagetechnieken en producten die in Azië worden gebruikt, in combinatie met de rustgevende Aziatische sfeer die wij creëren, zijn ideaal om aan het dagelijkse leven te ontsnappen. U heeft bij ons de keuze uit een duo-schoonheidsbehandeling voor uw lichaam, waarbij u een heerlijke ontspannende massage krijgt. Daarnaast kunt u kiezen voor een duo-gezichtsbehandeling, waarbij u onder andere een hoofdmassage en een dieptereiniging krijgt. Ook bieden we de optie om een behandeling te kiezen voor zowel uw lichaam als uw gezicht. We verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee en begeleiden u vervolgens naar de privéruimte in onze schoonheidssalon, waar u geniet van onze duo-schoonheidsbehandeling.

Kies een passende behandeling voor jullie samen

Door te kiezen voor een duo-gezichtsbehandeling of ander soort schoonheidsbehandeling, geniet u van quality time met uw partner, vriend of vriendin. Wist u dat u daarnaast ook bij ons terechtkunt voor een koppelmassage? Ook bij deze behandeling krijgt u tegelijkertijd een massage in dezelfde ruimte. Boek direct online uw duo-gezichtsbehandeling of ander soort behandeling of neem voor vragen contact op met onze schoonheidssalon in Breda. U bereikt ons door een WhatsAppbericht te sturen naar 06 111 23 975, te bellen naar 076 750 68 36 of een e-mail te sturen via info@zzbeautysupport.nl. Wij vertellen u graag meer over onze behandelingen!

Menu