1. Home
  2. Behandelingen
  3. Koppelmassage Breda

Koppelmassage in Breda

Heeft u zin in een koppelmassage en zoekt u hiervoor de juiste plek in Breda om met z’n tweeën tot rust te komen? Bij ZZ Beauty Support maken we het graag comfortabel voor jullie. Soms is het even nodig om met uw partner iets ontspannens en rustgevends te gaan doen. Een koppelmassage die wij in onze schoonheidssalon in Breda aanbieden, is hiervoor ideaal. Zo ontsnapt u een tijdje aan het dagelijkse leven en komt ook uw lichaam in volledige ruststand.

Een professionele koppelmassage voor u en uw partner in onze salon in Breda

Een massage is de perfecte behandeling wanneer u het drukke leven even achter u wilt laten. Niet alleen het ontspannende gevoel van een professionele massage, maar ook het losmaken van spieren en gewrichten is een goede reden om uzelf met een massage te verwennen. Tijdens de koppelmassage bij ZZ Beauty Support in Breda, in de wijk De Heuvel, bevindt u zich samen met uw partner op één kamer met twee van onze medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende massages, zoals de bekende relaxmassage, gezichtsmassage, hoofd- en voetmassage en een massage in combinatie met aromatherapie. Ontdek de vele mogelijkheden van een massage voor 2 personen in onze schoonheidssalon!

Maak online een afspraak

Naast een duo- of koppelmassage, bieden wij in onze schoonheidssalon nog meer behandelingen aan. Denkt u bijvoorbeeld aan een Aziatische schoonheidsbehandeling en mesotherapiebehandeling. Op onze website maakt u direct en eenvoudig een afspraak. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 111 23 975, bel naar 076 750 68 36 of mail naar info@zzbeautysupport.nl wanneer u vragen heeft. Wij verwelkomen u binnenkort graag!

Menu