1. Home
  2. Behandelingen
  3. Mesotherapiebehandeling Breda

Mesotherapiebehandeling in Breda

Voor een mesotherapiebehandeling, een volledig natuurlijke anti-aging-methode, verwelkomen wij u graag in onze schoonheidssalon ZZ Beauty Support in Breda. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in deze vorm van therapie en staan voor u klaar om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Uiteraard brengen we u van tevoren volledig op de hoogte van wat de mesotherapiebehandeling inhoudt wanneer u onze schoonheidssalon in Breda bezoekt. U zult verrast zijn door het resultaat!

Een 100% natuurlijke mesotherapiebehandeling bij onze schoonheidssalon in Breda

Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende beautybehandeling voor het gelaat, de hals en het decolleté. De behandeling stimuleert de aanmaak van elastine, collageen en hyaluronzuur in de huid. Door middel van kleine prikjes worden er verzorgende stoffen aangebracht in de middelste huidlaag. Denk hierbij aan vitamines en antioxidanten. Deze ingrediënten geven uw huid een boost, waardoor de verschijnselen van huidveroudering preventief worden tegengegaan. De behandeling is geschikt voor elke leeftijd en is, vanwege de natuurlijke middelen die we gebruiken, veilig voor iedereen. Zo maakt deze behandeling botox, fillers of een facelift overbodig en geniet u toch van een optimaal resultaat.

Maak een afspraak online

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij een mesotherapiebehandeling in onze salon in Breda. Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan heel eenvoudig online. Voor vragen of advies, kunt u contact met ons opnemen. Stuur een WhatsAppbericht naar 06 111 23 975, bel ons op 076 750 68 36 of stuur een e-mail naar info@zzbeautysupport.nl.

Menu