PLAN HIER JE FACIAL OF MASSAGE

Meer dan 20 jaar ervaring
Gratis parkeren voor de deur
Aangesloten bij ANBOS (brancheorganisatie)
24/7 bereikbaar via mail/whatsapp/online agenda
Wij zitten niet in drukke centrum. Het is hier lekker rustig

Schoonheidssalon in Breda

Welkom in de wereld van beauty- en massagerituelen bij schoonheidssalon ZZ Beauty Support in Breda. Wij staan voor kwaliteit, eerlijke producten en een persoonlijke benadering. Door het ruime aanbod aan behandelingen kan iedereen bij ons terecht. Wij bieden individuele verzorging op maat en begeleiden u naar een mooie en gezonde huid die helemaal in balans is. Van huidverzorging en huidverbetering tot nagelbehandelingen; bij onze schoonheidsspecialist in Breda zit u goed.

“GENIETEN VAN ELKE BEHANDELING EN HET MOOISTE UIT UW HUID HALEN… DAT IS WAAR WE NAAR STREVEN!”

Vind de juiste behandeling voor uw huid in onze schoonheidssalon in Breda

In onze schoonheidssalon in Breda kijken we samen welke behandelingen geschikt zijn voor uw huid. Zo bieden we behandelingen aan op het gebied van huidverbetering, maar ook ontspanning speelt in onze salon een grote rol. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten massages, waaronder een koppelmassage. U kunt op deze manier even helemaal tot rust komen, alleen of samen met uw partner. Op het gebied van huidverbetering bieden we als schoonheidsspecialist in Breda onder andere diverse gezichtsbehandelingen, anti-agebehandelingen en acnebehandelingen aan. Als schoonheidsspecialist in Breda zijn wij aangesloten bij ANBOS, een organisatie die professionaliteit waarborgt. Hierdoor bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Boek online gezichtsbehandeling of massage

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten behandelingen bij dé schoonheidsspecialist in Breda? Bent u toe aan volledige ontspanning of ultieme huidverbetering? Boek online een afspraak en ervaar het zelf! Wij ontvangen u graag en laten u volledig tot rust komen bij schoonheidssalon ZZ Beauty Support in Breda.

Menu